Podcast Adriaan van Dis Ongefilterd op #1

Adriaan van Dis was op vrijdag 6 oktober te gast bij Khalid & Sophie over zijn podcast Adriaan van Dis Ongefilterd. Sinds dit weekend staat hij op nummer 1 in de Apple podcastlijst best beluisterde podcasts van dit moment.

Eind september startte Adriaan van Dis een eigen podcast vanuit het tuinhuis van zijn uitgeverij Atlas Contact. In Van Dis Ongefilterd praat hij over alles wat hem bezighoudt met Simon Dikker Hupkes, bekend van de Wie is-podcastreeks en redacteur van de uitgeverij. Van de podcast Van Dis Ongefilterd zijn inmiddels twee afleveringen verschenen. Aflevering 3 is vanaf zaterdag 14 oktober te beluisteren.

De podcast Van Dis Ongefilterd is te beluisteren op alle gebruikelijke podcast-kanalen zoals Spotify en Apple Podcast.

Adriaan van Dis is de schrijver van een indrukwekkend literair oeuvre. Zijn boeken zijn in vele talen vertaald en veelvuldig genomineerd. Indische duinen (1985) werd bekroond met de Gouden Uil en Ik kom terug met de Libris Literatuurprijs 2015. In hetzelfde jaar ontving hij de Constantijn Huygens-prijs voor zijn complete oeuvre. Zijn roman Naar zachtheid en een warm omhelzen  staat vanaf verschijnen in de top 10 van de Bestseller 60.